Kokkerering

Kokkerering er en praksis, der består i at arbejde med madvarer i et køkken.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Aristologi er kokkerering betegnet som en verdslig praksis.

ADVOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk advologi er det en forudsætning at have adgang til køkkengrej og et køkken for at kunne praktisere kokkerering. Personer, der praktiserer kokkerering, bliver kaldt kokke. Kokkerering er en del af praksisgruppen madlavning.

Praksisvarianter af kokkerering

Følgende er praksisvarianter af kokkerering: finsmagning, luksuskokkerering og samkogning.

Find artiklen i Fladlandets Kulturværk Bog I i Biblioteket.

Senest opdateret: 18. november, 2024

Privatlivsoverblik

Denne hjemmeside bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke dele af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.