Konsulogi

Konsulogi er en videnslære, der omhandler studiet af folkelige og fremmede kulturer samt adfærd.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Aristologi er konsulogi betegnet som en verdslig videnslære.

KONSULOGISK SKILDRING

Mange aktiviteter indenfor konsulogi forudsætter adgang til dokumenter med beskrivelser af kulturer. Konsulogi inkluderer alt, der omhandler kulturer, diplomati, adfærd og lignende, medmindre det er mere relevant i forhold til en anden videnslære.

Konsuloger

Indenfor Fladlandsk konsulogi bliver personer, som har certificering indenfor videnslæren kaldt konsuloger. Personer, der er udnævnt af et Akademi eller Kollegium til at undervise og forske indenfor konsulogi, har certificeringsgrad IV indenfor videnslæren og bliver kaldt Akademiske konsuloger.

Konsulogielektorater

Indenfor Fladlandsk konsulogi er Laivos Konsulogielektorat, på Regentens nåde, øverste autoritet. Laivos Konsulogielektorat bestemmer indholdet i sektionen om konsulogi i Fladlandets Kulturværk, som er den vigtigste tekst indenfor arbejde, forskning og undervisning i konsulogi.

Konsupensum

Indenfor Fladlandsk konsulogi tager arbejde, undervisning og forskning udgangspunkt i det konsupensum, som er udvalgt af Laivos Konsulogielektorat. Konsupensummet danner desuden grundlag for certificering indenfor konsulogi.

Konsukoncepter

Indenfor Fladlandsk konsulogi bliver enkelte fænomener omtalt som konsukoncepter, hvis de ikke passer i andre kategorier.

Offgame Information

Senest opdateret: 11. september, 2023