Korrigi

Korrigi er en magihandling, der indebærer at tilrette problematiske synlige træk ved en person ved at skære dem væk og efterfølgende sy huden sammen.

DISSEKTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk dissektologi er korrigi muligt uden at anvende miksturer – det er dog en fordel at anvende sølvsalve, da det både gør behandlingen mindre smertefuld og samtidig holder bivirkningerne nede i længere tid. Det er nemlig nødvendigt, at den behandlede person påsmører sig med en mikstur kaldet sølvsalve månedligt efter behandling, netop for at forhindre at arret springer op og udvikler sig til at blive et vederstyggeligt vættear. Ved at have anvendt sølvsalve samtidig med korrigi er det muligt at vente to måneder, inden der næste gang bliver påsmurt salve. Det er også muligt at udføre korrigi igen for at få vættearret holdt nede, men det er langt mere omstændeligt og smertefuld end blot at påføre sølvsalve. Personer, der udfører korrigi, bliver kaldt korrigikyndige.

Udførsel af korrigi

Korrigi kan blive udført i et feltinfirmeri eller infirmeri. Den korrigikyndige udfører korrigi ved at bruge kirurggrej til eksempelvis at skære lange ører kortere, save horn af eller hugge en hale af. Derefter bliver huden omkring såret syet sammen, så det ligner, at der ikke har været noget. Til sidst kan der eventuelt blive påsmurt sølvsalve for at få såret til at hele hurtigere og pænere. Bemærk, at der går en hel dosis sølvsalve på behandlingen.

Udførsel af opfølgende korrigi

Hvis en person, der har fået udført korrigi på sig, er kommet til at undlade at påsmøre sig med sølvsalve i en hel måned, kan det være nødvendigt med opfølgende korrigi. Korrigi bliver i den sammenhæng udført på samme måde som før, med den ene forskel at det et vættear, nærmere end vættetræk, der bliver behandlet. Det vil også her blive anbefalet at anvende sølvsalve, da det gør det muligt at holde bivirkningerne nede i to måneder, før der er behov for næste dosis af miksturen.

Offgame Information

Senest opdateret: 27. december, 2022