Kyriakastellet

Kyriakastellet er en fæstning, der befinder sig i Lenet Allesia, og som omslutter Akademiet Kyria.

KARTOLOGISK SKILDRING

Kyriakastellet er kendt som Bogborgen, fordi den er bygget som beskyttelse for Akademiet Kyria og Bogtrykkeriet. Fæstningens indgang er åben uden port og med buer, der viser, at alle, der ønsker det, kan betræde området. Men misforstå ikke signalet – der er sat fælder, forhindringer og andet op, for de, der ikke følger stierne eller ikke er ifølge med en, der kender vejen.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Kyriakastellet betegnet som en seværdighed.

Kyriakastellet indeholder værkshallen Bogtrykkeriet og Akademiet Kyria.

STRATOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk stratologi er Kyriakastellet betegnet som borg.

KONSULOGISK SKILDRING

Kyriakastellet bliver ofte omtalt som Bogborgen, og det bliver derfor betragtet som et samnavn for fæstningen med henvisning til den store mængde bøger, der bliver lavet og opbevaret i den.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev fæstningen første gang nævnt under Accalias Århundrede (289-191 FNFT), da den blev opført i Avillionsk stil. Sammen med fæstningen blev Bogtrykkeriet opført. Der var ikke enighed om, hvilken by Bogtrykkeriet skulle blive opført i, og derfor endte både fæstningen og attraktionen med at blive opført udenfor nogen større, eksisterende byer. Senere, men stadigt under Accalias Århundrede (289-191 FNFT), blev Akademiet Kyria oprettet i fæstningen.

Offgame Information

Senest opdateret: 17. august, 2022