Kyrias Kollegium

Kyrias Kollegium er et Kollegium, der befinder sig i Kronlenet, i Universitetet Accadia, og som er kendt for at have mere have end husrum.

KARTOLOGISK SKILDRING

Kyrias Kollegium er placeret i Accadia.

Kyrias Kollegium og Kyrias Trykkerielektorat er tilknyttet Akademiet Kyria.

Oplevelsen af Kyrias Kollegium

Stemningen af et besøg i Kyrias Kollegium bliver beskrevet som travlt, intenst og distraherende. På Kollegiet er der gjort meget ud af, at der er plads til gæster, og der er adskillige bænke og åbne rum, som inviterer til, at der altid er plads til flere i samtalerne. Der er oftest en stressende summen af personer, der debatterer videnslærer eller måske rygter. Der er nærmest altid nogen, der lytter med, og de fleste her kan godt lide at dele viden og fortællinger. Kroppen har ofte en følelse af at være nysgerrigt på tæerne, for der er næsten altid spændende samtaler i gang et eller andet sted i nærheden. Det kan være både inspirerende og forvirrende at befinde sig et sted, som i høj grad er fyldt med interessante samtaler. Tanker bliver let distraheret af en samtale i nærheden og derfra distraheret af yderligere en spændende samtale.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Kyrias Kollegium er ifølge fortællingen det Kollegium, hvor folk går mest op i at søge sandheden og arbejde for indsamling og formidling af viden på tværs af Akademier og Kollegier.

KONSULOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk konsulogi beskriver en teori, at Kyrias Kollegium har en række spioner, der konstant undersøger de andre Kollegiers forskning og viden.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Akademiet oprettet under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) i Avillionsk byggestil.

Offgame Information

Senest opdateret: 21. september, 2023