Largus

Largus er en stad, der befinder sig i Lenet Jyrkakysten, og som er kendt for at være udsmykket med flotte muslinge- og østersskaller.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Largus er kendetegnet ved, at alle bygninger er udsmykket med med flotte muslinge- og østersskaller. Det kan både være hustage, husvægge og vindueskarme. Nogle steder kan det også være krabbekløer, der bliver pyntet med. Der kan indimellem hænge en tung, let rådden stank i byen.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved åbent vand og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Genstanden havperler.

Fartøjer af typen galejer.

KONSULOGISK SKILDRING

Bygningernes stil er en hyldest til havet og byens afhængighed af de mange ressourcer, der kommer derfra. Den tunge lugt, der hænger i byen en gang om ugen, kommer fra, når der bliver tørret tang.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at have en særlig adfærd, når de bliver uenige eller vil konkurrere mod hinanden. De giver sig nemlig til at holde vejret og låse øjenkontakt med hinanden. Det handler dog ikke om at se, hvem der kan holde vejret længst – de kan godt tage korte pauser, hvor de trækker luft ind. Målet er at udvise stor stædighed, og det bliver set som meget vigtigere end at argumentere godt for sin sag. Skikken har betydet, at de fleste indbyggere har en overordentlig god lungekapacitet og kan holde vejret længe, hvilket er godt, når de dykker efter perler. De fleste indbyggere lærer også at spille blæseinstrumenter, da de ser det som en mulighed for at udvise imponerende lungekapacitet.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Håbets Støbeform (400-289 FNFT) som en stad i Avillionsk byggestil. Den blev bygget som fangelejr for Den Avillionske Storkoloni, samt omskibningshavn, for det var forventet, at Værftstad ikke ville kunne løfte opgaven alene.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023