Ludnos

Ludnos er en stad, der befinder sig i Lenet Firkløveret, og som er kendt for sine mange behagelige dufte.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Ludnos er kendetegnet ved, at byen er opdelt ud fra lugt, så de ubehageligt lugtende steder ligger væk fra bymidten, og at det er muligt at finde vej ud fra forskellige dufte.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen duftsæbebouillon.

KONSULOGISK SKILDRING

Byens indretning handler om at understøtte folk, der har lugtesansen som deres primære, enten fordi de går meget op i dufte, eller fordi andre sanser er svækkede.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at gå meget op i, hvordan alt lugter. Det betyder, at folk generelt beskriver holdninger og oplevelser ved hjælp af sammenligninger med følelser, de får af en specifik lugt. Indbyggerne bruger også, hvordan folk lugter til at vurdere, om de virker tillidsværdige, sygdomsbefængte, attraktive eller fjendtligt anlagt.

KONSULOGISK SKILDRING

Byens fokus på dufte, og indretning ud fra det, startede med, at to af de mere prominente indbyggerne havde indrettet deres hjem og gaden mellem deres huse ud fra det. Den ene af dem var ekspert i dufte til sæbe, og den anden var blind og havde dårlig hørelse. De to nød at de, med lukkede øjne og uden hjælp fra lyd, kunne finde vej til hinandens hjem. I takt med at de opnåede mere indflydelse, påvirkede de mere af byen til at blive indrettet på samme måde, hvilket førte til, at det efterhånden blev en stil, som interesserede folk flyttede til byen for.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Opblomstringen (153-112 FNFT) som en stad i Khartaviansk byggestil, nærmere bestemt i år 120 FNFT. Byen opstod som en sammenlægning af flere småbyer, der voksede i takt med, at efterspørgslen på mere luksuriøse varer steg i Fladlandet.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023