Lupinay

Lupinay er en stad, der befinder sig i Lenet Neyala, og som er kendt for at være dækket af sod fra byens mange skorstene.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Lupinay er kendetegnet ved, at bygningerne har krakkeleret eller farveløs maling, og at de ofte er sodet til på ydersiden. Udover de imponerende støberiovne har alle hjem mindst én pejs og selv, når det er varmt, er der hele tiden ild igang et eller andet sted.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen lupinagler.

Genstanden stålblokke.

KONSULOGISK SKILDRING

Den store mængde røg og sod har medført, at det er de færreste ting, der bliver malet eller farvet i byen, da det jo alligevel bliver sodet til.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at være hårdtarbejdende og klar på høj risiko til gengæld for stor fortjeneste. De udviser stor anerkendelse for de, der tør tage en risiko, der samtidigt indebærer en potentiel belønning. Afvejningen af risiko overfor belønning er det mest populære emne i enhver samtale.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt Gnistens Inddæmning (450-400 FNFT) som en landsby i Avillionsk byggestil på en placering, hvor Nadafloden havde særlig stærk strøm. Det gjorde stedet oplagt til at danne grundlag for etablering af en vanddreven stålmølle til stor nytte for Den Avillionske Storkoloni. Under samme epoke blev Stålmøllen bygget. Der blev også bygget et flere hejseværk til at fragtet varer mellem Lupinay og den biflod, der befandt sig på højdedraget nordpå, hvilket var datidens bedste mulighed for at fragte varer mellem Neyala og Månedalen. Under Tronedansen (191-153 FNFT) da Guddomsbrønden ved Elstari blev opdaget, flyttede alle rejserne, mellem Neyala og Månedalen dertil, og byen blev udbygget til en stad. Under Håbets Støbeform (400-289 FNFT) blev Støbemøllen etableret i Lupinay.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023