Luvak

Luvak er en stad, der befinder sig i Lenet Slangeheden, og som er kendt for den store mængde af verandaer og terrasser.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Luvak er kendetegnet ved, at de fleste bygninger har verandaer og terrasser foran sig. Der er også flere fællesområder indrettet med bænke ud fra samme stil.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved åbent vand og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen kaffebønner.

Genstanden kaffestøv (fra Luvak).

KONSULOGISK SKILDRING

Grunden til, at der befinder sig verandaer og terrasser foran hver eneste bygning, samt små hyggeområder, er for at folk kan sætte sig ved dem og vende deres tanker, hvilket oftest indebærer at drikke varmt te, kaffe, kakao eller saft.

Indbyggerne

Indbyggerne i Luvak er kendt for deres nysgerrighed, når det kommer til smage på drikkevarer. De har altid en kop med sig og viser deres nysgerrighed ved at holde den frem foran sig i håb om, at nogen vil putte noget i den, som de kan få lov til at smage på. Det bliver set som uhøfligt ikke at have en kop med sig, for det må betyde, at vedkommende føler sig for fin til at smage på andres drikkevarer.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i Khartaviansk byggestil under Opblomstringen (153-112 FNFT), nærmere bestemt i år 117 FNFT. Byen opstod i takt med, at efterspørgslen på mere luksuriøse varer steg i Fladlandet.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022