Mastodonter

Mastodonter er fabelvæsner, der bliver beskrevet som en større udgave af en mammut, som har kortere stødtænder og hvorpå mørke fugle har bosat sig i hobetal.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Myter fortæller, at mastodonter finder hvile i Giganternes Grav. Mastodonter er kategoriseret som et fabelvæsen.

Indenfor Fladlandsk bæstologi er mastodonter betegnet som gigantiske, sjældne, nærlivsændrende, middelfarlige og uhumanoide.

Kategorisering af mastodonter

Mastodonter er kategoriseret som trin fem fabelvæsner. Begrundelsen for kategoriseringen er som følger:

Størrelsesgrad: Mastodonter er ifølge en beretning blevet beskrevet som værende større end elefanter i størrelse, og de bliver derfor kategoriseret som værende gigantiske.

Væsentræk og type: Mastodonter bliver beskrevet som værende en anden størrelse end et menneske, hvilket gør dem uhumanoide, og de bliver derfor kategoriseret som fabelvæsener.

Sjældenhedsgrad: Mastodonter er svære at finde og men der er ifølge myter enkelte af dem i vildegnen Græshavet. Om ikke andet, så i form af knoglerester i Giganternes Grav, hvor de efter sigende ligger sig til at dø, hvilket gør dem sjældne.

Kraftgrad: Mastodonter er ifølge myter i stand til at fremkalde stormvejr over dem, men dog ikke nødvendigvis klar over at de gør det, så mastodonter bliver derfor betegnet som nærlivsændrende.

Farlighedsgrad: Mastodonter bliver beskrevet som værende nærlivsændrende. Det bliver vurderet, at de ikke har kontrol over deres kræfter, og at de er ubevidste om deres handlinger. Mastodonter bliver derfor vurderet som middelfarlige.

Trin: Mastodonter bliver beskrevet som gigantiske, sjældne, nærlivsændrende og middelfarlige. Ud fra den højeste af deres kategoriseringer bliver mastodonter betegnet som trin fire fabelvæsner.

Offgame Information

Senest opdateret: 18. februar, 2022