Merkhiara

Merkhiara er en stad, der befinder sig i Lenet Jammersletten, og som er kendt for at være bygget på et flodleje, der nu er udtørret.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Merkhiara er kendetegnet ved, at byen er delt i to, og midten mest består af broer uden vand under, men hvor midlertidige handelsboder har fundet sig til rette.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen kviksølv.

KONSULOGISK SKILDRING

Byen er bygget, så den er klar til, hvis der en dag kommer en stor stigning af vand i det ellers udtørrede flodleje. Det er noget, ingen taler direkte om, men der bliver set meget ned på dem, der ikke bygger eller indretter ud fra, at vandet kan komme tilbage når som helst.

Indbyggerne

Indbyggerne i Merkhiara bliver alle påvirkede af den store mængde af kviksølv, der bliver udvundet af de malmsække, som minearbejdere bringer til byen. Udvindingen slipper giftige kviksølvsdampe løs, og alle indbyggere bliver påvirket af det, hvad enten de selv arbejder med kviksølv eller ej. Folk spiser derfor helene urter for at modvirke og sløve den giftige virkning, kviksølvsdampene har på deres kroppe.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Brøndenes Vanvid (289-191 FNFT) som en landsby antageligt i Fladlandsk byggestil med et ukendt navn. Under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) blev byen jævnet med jorden i et slag mod den Khartavianske kolonihær. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT), nærmere bestemt år 273 FNFT, blev byen genopbygget som en stad i Khartaviansk byggestil og omdøbt til at hedde Merkhiara.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023