Mirrilún

Mirrilún er en stad, der befinder sig i Lenet Månedalen, og som er kendt for at være opført på toppen af et vandfald.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Mirrilún er kendetegnet ved, at bygningerne er spredt udover en række flotte og solide marmorbroer. Hele byen er dermed bogstaveligt talt bygget på toppen af et vandfald.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingerne marmorblokke og edderdunsdyner.

Genstanden sortmarmor.

KONSULOGISK SKILDRING

Byen har den interessante begrænsning, at det er svært at finde plads til flere bygninger, end der allerede er. Derfor kan der kun flytte nogen ind, hvis der er nogen, der flytter ud. Undtagelsen er de mange tilrejsende gæster og pilgrimme, som der altid er plads til i gæstehusene, så længe de kun er der kortvarigt.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at sammenligne alt med deres hussituation. De går derfor ud fra, at hver gang nogen modtager noget, er det på bekostning af nogle andre. De er derfor meget opmærksomme på, om de føler, nogen er ved at forfordele dem. På samme måde er de meget opmærksomme på, at hvis de giver noget til andre, forventer de noget igen.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Eftermælernes Arv (700-600 FNFT) som en stad i Avillionsk byggestil ovenpå vandfaldet. Det var et omfattende arbejde, og mange døde undervejs grundet vandfaldets stærke strøm.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023