Mørkeskoven (vildegn)

Mørkeskoven (vildegn) er en vildegn, der er berygtet for sine snoede, labyrintiske stier, der lokker tilrejsende dybere ind i området.

KARTOLOGISK SKILDRING

Mørkeskoven befinder sig øst for Fladlandet og vest for Riget Khartavia. Vildegnen grænser op til Lenene Markova og Vestengen, samt vildegnene Græshavet og Tavshedskrybben.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Mørkeskoven betegnet som en storegn.

Terræn og natur

Terrænet er skovland og klippegrund. Landskabet består af tæt bevoksning med høje tinder, der konstant lurer i horisonten. Vildegnens høje, tætte bevoksning og enorme størrelse gør det ekstremt svært at navigere i området. Det bliver desuden fortalt, at vildegnen indeholder labyrintiske, omskiftelige stier, der ændrer sig, når ingen ser sig tilbage. Mørkeskoven har et rigt dyreliv, og der er mange, som påstår, at have set faune i vildegnen. Der er dog myter om, at Mørkeskoven også indeholder ældgamle, dødsensfarlige fabelvæsner, som lever så dybt inde mellem de tætte, gamle træer, at intet menneske har set dem.

Landmærker

Vildegnen indeholder bjergmassivet Trillingetinderne, floden Marven og Mørkeskoven (skov).

Områdefortællinger 

Vildegnen indeholder ingen områdefortællinger.

Strækninger

Vildegnen indeholder floden Marven.

Byer

Vildegnen indeholder ingen byer.

Seværdigheder

Vildegnen indeholder ingen steder, der er betegnet som seværdigheder.

Eksportvarer

Vildegnen indeholder ingen eksportvarer.

KONSULOGISK SKILDRING

Befolkningen består af vildninge, der kun sjældent bosætter sig længere inde i vildegnen, end at de kan se skovkanten fra deres hytter. Når de lokale bevæger sig dybere ind i skoven, navigerer de ud fra Trillingetinderne og flodens strømretning. Vildningene gør meget ud af kun at tage lidt ad gangen fra skoven og forsøger at forstyrre de farlige fabelvæsner mindst muligt. Ifølge de lokale straffer skoven alle mennesker i vildegnen, hver gang nogen tager mere, end skoven ønsker at give. Derfor er vildningene skeptiske overfor folk udefra.

Beskæftigelser

Jæger og urtesamler.

Kulturer i egnen 

Vildegnen indeholder ingen anden kultur.

ENTOLOGISK SKILDRING

I vildegnen bliver følgende afdyrkelser praktiseret: Gammeltroen.

Entiteter

Vildegnen indeholder tilstedeværelse af følgende entiteter:

Pan, der er titan og dominator.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er ifølge myter risiko for at møde perytoner i vildegnen dybt inde i mørkeskoven, men det er nok bare forskrækkede hjorte, der er kommet til at løbe i en forkert retning. Måske.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Mørkeskoven første gang omtalt under Ragnars Gyldne Togter (800-750 FNFT). Indtil da havde der ikke været et klart skel italesat for, hvor egnen Nordskoven sluttede mod vest, men det kom der, da Langsaxingeætten havde sendt flere folk afsted for at undersøge området. Vildegnen blev navngivet Mørkeskoven, da den, sammenlignet med Nordskoven, generelt var mørkere og mere lunefuld.

Offgame Information

Senest opdateret: 16. august, 2022