Myndighedsceremoni under Archimedes

Myndighedsceremoni under Archimedes er en myndighedsceremoni, der kan blive udført af Archimedestroens Præster for umyndige, Archimdesstro personer.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Formål

Myndighedsceremonien er ceremonantens mulighed for at erklære sig klar til at være myndig, hvorefter forældre eller værge giver slip på deres ansvar.

Forudsætninger

At du på forhånd har indgået en aftale med ceremonantens forældre eller værge. Sørg for, at ceremonanten på forhånd har modtaget en introduktion til, hvad det vil sige at være myndig.

Forberedelse

Tag ceremonanten til side i god tid, og afklar med vedkommende, hvad der er forventet af personen, efter myndighedsceremoniener gennemført. Instruer derefter ceremonanten i, hvilke forventninger der er til vedkommende under ceremonien. Det er især en fordel, hvis vedkommende har aftalt detaljerne om sin første effektivisering på forhånd.

Forløb

Begynd myndighedsceremonien, når alle er samlet i myndighedscirklen. Forklar myndighedens betydning. Velsign ceremonanten ved at lade vedkommende føre sin hånd gennem Archimedes’ flamme. Bed ceremonanten om at underskrive sin første kontrakt. Sig derefter: “[ceremonantens navn] er hermed myndig!”. Bed derefter de forsamlede gentage det i kor tre gange. Afslut derefter ceremonien.

Offgame Information

Senest opdateret: 2. januar, 2022