Næsehjørninger

Næsehjørninger er fabelvæsner, der bliver beskrevet som næsehorn, med mammutlignende uldpels og et ekstra horn, der er snoet og dermed minder om et enhjørningehorn.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er meget lidt viden om næsehjørninger og netop derfor er nysgerrigheden efter at blive klogere på dem nærmest umættelig.

Kategorisering af næsehjørninger

Næsehjørninger er kategoriseret som trin 5 fabelvæsner. Begrundelsen for kategoriseringen er som følger:

Størrelsesgrad: Næsehjørninger er ifølge en beretning blevet sammenlignet med en hest i størrelse, og de bliver derfor kategoriseret som værende store.

Væsentræk og type: Næsehjørninger bliver beskrevet som værende en anden størrelse end et menneske, hvilket gør dem uhumanoide, og de bliver derfor kategoriseret som fabelvæsener.

Sjældenhedsgrad: En næsehjørning er det mest sjældne væsen i Fladlandet, for der er aldrig nogen, der har set en. Viden om væsnet er baseret på to tegninger, lavet af børn, der aldrig har mødt hinanden, og de kan jo ikke bare have fundet på det samme fabelvæsen ud fra fantasi. Der eksisterer desuden en nær-vidnesberetning, fra en person der måske har været i nærheden af en næsehjørning, men som ikke kan huske det, da vedkommende vist nok sov på det tidspunkt. Myter baseret på fortolkningen af originaltegningerne fortæller, at en næsehjørning måske kan befinde sig i et område, hvor der er et eller flere træer og måske en vandpyt eller sø. Der er blevet arrangeret mange ekspeditioner til områder med vandhuller i nærheden af mindst et træ for at finde Fladlandets mest sjældne væsen, men ingen har haft held til at find det. Der er også blevet skrevet flere tekster om den mystiske næsehjørning, som netop er interessant fordi den er så exceptionelt svære at finde. De bliver derfor kategoriseret som værende mytiske.

Kraftgrad: Næsehjørninger er så sjældne at det har været nærmest umuligt at finde ud af hvad deres kræfter indebærer. Men en teori, der bygger på at næsehjørninger oftest er afbilledet ved siden af søer fortæller at deres horn måske er i stand til at rense selv det mest giftige vand. Det bliver vurderet til at svare til en trin fem effekt, og næsehjørninger bliver derfor betegnet som livsændrende.

Farlighedsgrad: Næsehjørninger bliver beskrevet som værende livsændrende. Det bliver vurderet, at de har kontrol over deres kræfter, og at de er bevidste om deres handlinger. Næsehjørninger bliver derfor vurderet som dødsfarlige.

Trin: Næsehjørninger bliver beskrevet som store, mytiske, livsændrende og dødsfarlige. Ud fra  den højeste af deres kategoriseringer bliver næsehjørninger betegnet som trin fem fabelvæsner.

Offgame Information

Senest opdateret: 30. januar, 2022