Neisina

Neisina er en stad, der er Lensstaden i Lenet Neyala, og som er kendt for at være Fladlandets krudtkammer.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Neisina er kendetegnet ved, at alle bygninger har forstærkede vægge, hvor der ovenpå er opført smukke pavilloner med ekstravagante tagterrasser i stærk kontrast til de fæstningslignende stueetager.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Neisina betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionerne Neyalas Tempel og Kuglerammen, samt Lensfæstningen Perlekastellet.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Genstandene messingblokke, bronzeblokke, jernblokke og kobberblokke.

Fartøjer af typen Nadaskærere.

KONSULOGISK SKILDRING

Neisina er den by i Fladlandet, hvor flest kanoner, kugler og krudttønder bliver opbevaret. På grund af den store sprængfare er stueetagen i alle bygninger udstyret med ekstra tykke og solide vægge. De prangende tagterrasser handler om at udstråle at hylde livet, selvom der kan være fare lige i nærheden.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at være glade for at melde klart ud, hvordan de har det med andre. Når en person har en konflikt med en anden, stiller vedkommende sig derfor midt på bytorvet og erklærer højlydt sin mening, så alle ved, hvor personen står. Det gælder for den sags skyld også andre stærke følelser, som hvis en person er forelsket eller vil anmode om nogens hånd. Folk herfra har altid holdning til andre og er ikke blege for at sige det højt. Hvis en person ikke siger sine følelser højt, så må det være fordi vedkommende skammer sig over dem, eller ikke mener det.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Ragnars Gyldne Togter (800-750 FNFT) som en stad i Fladlandsk byggestil, med et ukendt navn. Byen blev grundlagt af Nadaætten som et magtcentrum i deres sydlige område. Under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) indtog Den Avillionske koloniseringsstyrke byen og omdøbte den til at hedde Neisina. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Neyalas Tempel opført i byen.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023