Norring

Norring er en stad, der befinder sig i Nordlenet, og som er kendt for være det sted i Fladlandet, hvor der bor flest gammeltro.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Norring er kendetegnet ved, at de fleste bygninger er lavet af sten og klipper, samt pyntet med knogler, skind, urter og træskulpturer. Selvom størrelsen på husene varierer, er der ingen huse i Norring, der har mere end et rum, ligesom der ikke er nogen former for ruminddeling i Norring.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen tinmalm.

Genstanden pyntesten.

KONSULOGISK SKILDRING

Byens byggestil understreger, at de lokale går meget op i, at hjem er betydningsfulde og bør blive bygget, så de er udelelige og nærmest uforgængelige ligesom sammenholdet i de slægter, der bebor dem.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at stå hårdt på princippet om, at lejrbålet er fredet. Det betyder, at folk undgår at skændes eller konflikte inde i husene eller ved et lejrbål. I stedet inviterer de høfligt, men bestemt, dem, de ønsker konflikt med, ud på en gåtur, hvor tvisten kan blive afgjort, eller der kan blive talt om de store følelser.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) som en stad, efter området var blevet forladt tidligere og eventuelle bebyggelser fra før udbrændt. Den voksende efterspørgsel på især tinmalm skabte dog grundlag for oprettelsen af den nye by.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023