Ogra

Ogra er en stad, der er Lensstaden i Lenet Syrendalen, og som er kendt for huse med komplekse, farvede mønstre på.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Ogra er kendetegnet ved, at de fleste bygninger har en hilsen-væg, oftest indendørs, hvorpå gæster kan skrive, tegne eller male en hilsen.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Ogra betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder Syrendalens Tempel, samt Lensfæstningen Magnaros.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingerne okkerler og uldruller.

KONSULOGISK SKILDRING

Hilse-væggene er en del af den kultur, byen har med, at det er forventet, at folk er kreative sammen for at være sociale sammen.

Indbyggerne

Indbyggerne i Ogra er vant til at male og tegne sammen, og det er oftest en del af, når de er sociale med andre. Derfor vil folk ofte, hvis de ser nogen sidde og tegne, spørge om de må være med, medmindre det meget tydeligt er et bestilt værk, som eksempelvis et officielt portrætmaleri. Indbyggerne nyder generelt at sidde og skrible eller tegne på medbragte papirstykker, eller hvad de nu ellers kan komme i nærheden af.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i Fladlandsk byggestil under Accalias Århundrede (289-191 FNFT), nærmere bestemt år 289 FNFT. Byen var fra starten af grundlagt til at blive ny Lensstad i Syrendalen. Byen blevet bygget op omkring indgangen til Magnaros. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Syrendalens Tempel opført.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022