Oldrunerod

Oldrunerod er en urt, der er kendetegnet ved et menneskelignende ansigt og de sære uforståelige lyde, der kommer fra den.

KONSULOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk konsulogi har der været en del debat om, hvorfor oldrunerod bliver betragtet som utællelig og ikke kan blive bøjet i flertal (“oldrunerødder”). Det handler om, at urten består af en stor rod med en række mindre rødder ud fra. Det virkede derfor mere meningsfuldt at beskrive urten som utællelig.

HERBOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk herbologi er oldrunerod betegnet som et remedie. Urten er desuden betegnet med sjældenhedsgraden ualmindelig.

Plukning af oldrunerod

Urten kan blive plukket med bare hænder, da den ikke er skrøbelig. Det er dog en fordel at have puttet noget i ørerne, for de sagte lyde, der kommer fra den, er som en kuldegysende hvisken, der sætter skadelige tanker i gang.

Oldrunerods magiske potentiale

Oldrunerod har en stærk forankring i livskraften enigma og kan blive kombineret med urter, der trækker på spejlkraften terra. Urten har efter sigende egenskaber, der kan behandle vanskelige sygdomme og påvirke folks sind i voldsom grad.

Offgame Information

Senest opdateret: 7. september, 2023