Olmustad

Olmustad er en stad, der befinder sig i Lenet Romun, og som er kendt for sine skæve huse.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Olmustad er kendetegnet ved, at de fleste bygninger er skævt bygget.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Papirmøllen og fæstningen Eddahøj.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen papirruller.

KONSULOGISK SKILDRING

Grunden til, at mange huse bevidst bliver bygget skæve, er, fordi så mange i forvejen er bygget skævt, så det ville være frustrerende at se på, hvis der rent faktisk blev bygget et lige hus i byen.

Indbyggerne

Indbyggerne i Olmustad er glade for det rustikke, gamle og anderledes udtryk. Hvis noget bliver for firkantet og personlighedsløst, synes de hurtigt, at det bliver kedeligt og intetsigende. De kan godt lide, at det er tydeligt, at noget er hjemmelavet og lavet i hånden. De sætter en dyd i at sætte personlighed i deres byggeværk og håndværk, hvad enten det drejer sig om bygninger eller potter.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i Khartaviansk byggestil under Accalias Århundrede (289-191 FNFT), nærmere bestemt år 286 FNFT. Byen opstod omkring den bro-fæstning, kaldet Eddahøj, som blev opført for at sikre kontrol med rejsende, der ønskede at krydse Nadafloden. I forbindelse med grundlæggelsen af byen blev en forholdsvist ukendt, men uden tvivl billig, bygmester bestilt til at forestå opførsel af 15 huse i midten af byen for at etablere et bycentrum. Men lidt utilsigtet fik husene en række sære vinkler, sammenlignet med andre byers huse. De skæve husbyggeri blev dog efterfølgende en kendetegnende byggestil for byen, da det ellers ville stå i kontrast til resten af husene. Senere, men stadigt under, Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Papirmøllen opført i byen.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022