Opblomstringen

Opblomstringen var en epoke, under Regenternes Tid, der var kendetegnet ved at der skete en generel forbedring i Fladlandet.

KRONOLOGISK SKILDRING

Opblomstringen begyndte år 153 FNFT med Kroningen af Klive Liopantra som Fladlandets Regent, for så at slutte i år 112 FNFT med Kroningen af Leonid af Udgårdsætten som Fladlandets Regent.

Indenfor Fladlandsk kronologi er Opblomstringen betegnet som Fladlandsk Rigshistorie og anvender Ny Fladlandsk Tidsregning.

Epokens tilknytning

Opblomstringen indgår i Regenternes Tid.

Opblomstringen har ikke tilknyttede begivenheder eller forløb.

Fremhævede Rigskriftkilder

Følgende Rigsskriftkilder er fremhævede som grundlag for epoken:

  • Det er en del beretninger der ligger til grund for beskrivelsen af hvad der skete dengang.

Kronologiske spor

Følgende kronologiske spor er fremhævet som værende efterladt fra epoken:

Byerne Ludnos og Luvak blev opført. Landmærket Jagtskoven blev nævnt første gang i epoken. Et landmærke med ukendt navn blev omdøbt til at hedde Fangstbrønden. Områdefortællingen Hjertelandet blev første gang nævnt i epoken. En fæstning med ukendt navn, der var meget ødelagt blev genopbygget og omdøbt til at hedde Bastion Nadeszya. Attraktionen Håbets Flamme blev bygget. Attraktionerne Izubrahe, Regenternes Have og Izubrahes Kollegium blev grundlagt. Izubrahes Entologielektorat og Izubrahes Kartologielektorat blev oprettet.

Fortællingen om Opblomstringen

I epoken oplevede Fladlandet en generel forbedring. Efter Tronedansen kom Klive Liopantra til magten og formåede at stabilisere Fladlandet. Under Klives Regeringstid blev handel og fremstilling effektiviseret, og økonomien i Fladlandet voksede. Efter Klives død blev den ældre og mere hårdhændede Hakar Liopantra Kronet og effektiviserede yderligere mange arbejdsgange i Fladlandet. Hakar indførte mange regler og kontrolsystemer, og adskillige Adelige følte, at deres selvstændighed og komfort blev indskrænket. Særlig Vegaslægten repræsenterede dette synspunkt, og da Hakar omkom, blev Kriziri Vega indsat som Regent. Kriziri var kendt for sin impulsivitet og smittende bekymringsløshed, og Fladlandets nyskabte velstand blev udnyttet til at udforske kunst, kultur og der blev holdt storslåede fester. Kriziris Regeringstid blev kendt for at skabe en jovial og ubekymret folkestemning.

Magthavere og territorier

Der var ikke ændringer i ejerskab af Len i epoken.

Offgame Information

Senest opdateret: 20. september, 2022