Opblomstringen

Opblomstringen er en epoke, der indgår i Regenternes Tid, og er kendetegnet ved at der skete en generel forbedring i Fladlandet.

KRONOLOGISK SKILDRING

Opblomstringen begyndte år 153 FNFT med Kroningen af Klive Liopantra som Fladlandets Regent, for så at slutte i år 112 FNFT med Kroningen af Leonid af Udgårdsætten som Fladlandets Regent.

Indenfor Fladlandsk kronologi er Opblomstringen betegnet som Fladlandsk Rigshistorie og anvender Ny Fladlandsk Tidsregning.

Epokens tilknytning

Opblomstringen indgår i Regenternes Tid.

Opblomstringen har ikke tilknyttede begivenheder eller forløb.

Fremhævede Rigskriftkilder

Følgende Rigsskriftkilder er fremhævede som grundlag for epoken:

  • Det er en del beretninger der ligger til grund for beskrivelsen af hvad der skete dengang.

Kronologiske spor

Følgende kronologiske spor er fremhævet som værende efterladt fra epoken:

Fortællingen om Opblomstringen

I epoken oplevede Fladlandet en generel forbedring. Efter Tronedansen kom Klive Liopantra til magten og formåde at stabilisere Fladlandet. Under Klives Regeringstid blev handel og fremstilling effektiviseret, og økonomien i Fladlandet voksede. Efter Klives død blev den ældre og mere hårdhændede Hakar Liopantra Kronet og effektiviserede yderligere mange arbejdsgange i Fladlandet. Hakar indførte mange regler og kontrolsystemer, og adskillige Adelige følte, at deres selvstændighed og komfort blev indskrænket. Særlig Vegaslægten repræsenterede dette synspunkt, og da Hakar omkom, blev Kriziri Vega indsat som Regent. Kriziri var kendt for sin impulsivitet og smittende bekymringsløshed, og Fladlandets nyskabte velstand blev udnyttet til at udforske kunst, kultur og der blev holdt storslåede fester. Kriziris Regeringstid blev kendt for at skabe en jovial og ubekymret folkestemning.

Offgame Information

Senest opdateret: 22. marts, 2022