Otium

Otium er et kulturprivilegium, der indebærer at nogen er blevet for gammel til at arbejde eller tage ansvar, og derfor er overgået til at være umyndig, men har andre til at tage sig af en.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Indenfor EVEAtroen er det en udbredt skik at tage en fælles tur på kro efter otiumsceremonier, hvilket bliver betragtet som en del af otium.

Indenfor Extaziatroen er det udbredt, at Extaziatro personer har sikret sig en masse tjenestebånd eller dyrket relationer til at bære dem gennem deres otium. Andre har levet i nuet og går derfor i panik, hvis det viser sig, at de bliver gamle og har svært ved at klare sig selv.

Indenfor Vartigantroen tager otiumsnyderes slægt sig af dem.

Indenfor Eurikatroen er det udbredt at drage ud på en lang vandring, nærmere end at pålægge andre at tage sig af en.

Indenfor Archimedestroen er det udbredt at have lavet en masse kontrakter eller et stort testamente til at håndtere udfordringen. Men de fleste forsøger at finde en måde, hvorpå de helt kan undgå at dø eller blive gamle, da det ville være mere effektivt.

ENTOLOGISK SKILDRING

Når personer har gennemført en otiumceremoni, bliver de omtalt som at være på otium eller kaldt otiumsnydere. Når personer er på otium, betyder det, at de ikke længere hverken er myndige eller arbejder. Der kan være stor forskel på, hvordan det i praksis foregår fra trosretning til trosretning.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. september, 2023