Portenes Lås

Portenes Lås er et Celestokoncept i form af et symbolsk nøglehul.

Portenes Lås er et fremstående udtryk.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Portenes Lås er det primære symbol for Guddommen Archimedes.

Indenfor Fladlandsk Celestologi er Portenes Lås betegnet som et Religiøst udtryk.

Symbolets betydning

Portenes Lås henviser til kontrol over viden gennem indsigt. Viden til de, der har forudsætningerne for at kunne håndtere og forstå det.

Symbolets varianter

Portenes Lås bliver blandt andet set i form af en række orakeltegn, som symboliserer Guddomspagten med Archimedes.

Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Portenes Lås, udfyldt med tallet “I” ved siden af, er et trin 5 orakeltegn, der bliver båret af Ypperstepræster, som favoriserer Archimedes, også kaldet Ærkelectorer.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Portenes Lås, udfyldt med samskrivning af tallet “XXI” ved siden af, er et trin 4 orakeltegn, der bliver båret af Højpræster, som favoriserer Archimedes, også kaldet Højlectorer.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Portenes Lås, udfyldt, er et trin 3 orakeltegn, der bliver båret af Præster, som favoriserer Archimedes, også kaldet Lectorer, samt af Reservehøjpræster, der favoriserer Archimedes, også kaldt for Reservehøjlectorer. Reservehøjlectorer bærer oftest et orakeltegn, der svarer til, hvad en Lector bærer, men i tilfælde hvor der ikke er tilstedeværelse af en Højlector, kan de midlertidigt opnå et orakeltegn tilsvarende, hvad en Højlector bærer.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Portenes Lås, halvt udfyldt, er et trin 2 orakeltegn, der bliver båret af Præstelærlinge af anden grad, som favoriserer Archimedes, også kaldet Lectorlærlinge af anden grad.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Portenes Lås, uudfyldt, er et trin 1 orakeltegn, der bliver båret af Præstelærlinge af første grad, som favoriserer Archimedes, også kaldet Lectorlærlinge af første grad.

Offgame Information

Senest opdateret: 20. august, 2022