Qudigrá

Qudigrá er en stad, der befinder sig i Lenet Månedalen, og som er kendt for sine store soldatertræningslejre.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Qudigrá er kendetegnet ved, at der er mange telte, barakker og træningsarenaer, samt flere forhindringsbaner.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Zicrezienta, men ingen fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Genstanden sølvblokke.

KONSULOGISK SKILDRING

Byens telte, barakker, træningsarenaer og forhindringsbaner er bygget for, at de utallige soldater, der er til stede, kan træne effektivt. Byens navn er et gammelt ord, der betyder “nådestød”, hvilket er, når en kæmper har besejret en modstander og vælger at dræbe vedkommende med ét enkelt præcist og værdigt stik eller hug.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for deres interesse i våben og rustninger. Folk finder det interessant at debattere om, hvilke kampteknikker og våben de foretrækker, hvilke rustningstyper der har hvilke fordele, og hvad historie der ligger bag. De vil derfor ofte spørge ind til fremmedes våben og rustninger for at samle viden, selv mens de er i konflikt med andre. Folk taler ofte om træning og nyder at træne sammen.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) som en stad i Avillionsk byggestil, nærmere bestemt år 289 FNFT. Byen blev opført på en beliggenhed, hvor der nærmest uafbrudt havde befundet sig forskellige soldaterlejre siden Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT). Samtidigt med at byen blev grundlagt, blev der opført en stor kamparena, som dog senere blev omlagt til at være en skole under navnet Zicrezienta.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023