Ravnsholt

Ravnsholt er en stad, der er Lensstaden i Lenet Alzark, og som er kendt for at være den stad i Fladlandet, der ligger tættest på en vildegn.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Ravnsholt er kendetegnet ved, at de fleste bygninger har en ret blandet byggestil.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Ravnsholt betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Alzarks Tempel og Lensfæstningen Sofienborg.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ikke ved vandveje og kan derfor udelukkende blive tilgået fra land. 🐃

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen grønbedesylt.

KONSULOGISK SKILDRING

Den blandede byggestil, byen har, kommer af, at den gang på gang er blevet angrebet, brændt ned eller ramt af mystiske plager fra den nærliggende vildegn Ormeskoven. Byen bliver efterfølgende genopbygget på ny af den meget forskelligartede befolkning, der kendetegner Lenet, så husene er derfor også et kludetæppe af byggestile.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at være en smeltedigel af forskellighed, fordi de fleste er tilflyttere fra andre egne. Det medfører ofte, at der er interne konflikter og optøjer. Men forsøger nogen udefra at påvirke eller skade folk fra byen, stiller de sig skulder ved skulder. De mange konflikter og hårde tider, der ofte rammer byen, har hærdet fællesskabet til at kunne klare lidt af hvert.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Eftermælernes Arv (700-600 FNFT) som en flække i forbindelse med en debat om, hvilken Fladlandsk by der var mest uinspirerende. Her blev Ravnsholt, der dengang hed Bøgebybøge, nævnt som et kvalificeret bud. Under De Grå Dekader (112-78 FNFT) voksede Bøgebybøge til en landsby og blev i den forbindelse omdøbt til at hedde Ravnsholt. Bøgebybøge er dermed en forældning af Ravnsholt. I år 5 ENFT blev Sofienborg opført, og som en del af fæstningen blev Alzarks Tempel etableret. I takt med at byen fik fast bystyre, blev den udviddet til en stad.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023