Regenternes Have

Regenternes Have er en gravplads, der befinder sig i Kronlenet, og er en smuk park, hvori mange af Fladlandets tidligere Regenter ligger begravet.

KARTOLOGISK SKILDRING

Regenternes Have befinder sig et stykke fra nærmeste by. Regenternes Have er beskrevet som havende adskillige flotte kirsebærtræer. Attraktionen er kendt for de mange forelskede par, der besøger parken for at gå ture sammen og plukke kirsebær til hinanden.

Regenternes Have er betegnet som en seværdighed.

Oplevelsen af Regenternes Have

Regenternes Have er et hyggeligt og velholdt sted, som har en behagelig og idyllisk atmosfære. Gravpladsen består af flotte, grønne hække og smukke kirsebærtræer, der er plantet og klippet, så de former inspirerende figurer. Rundt om i Regenternes Have er adskillige sommerfugle, grave og velholdte blomsterbede. Gravpladsen byder desuden på pæne stier, adskillige kærestepar og et rigt dyreliv. Der er stille inde i Regenternes Have på nær fnis, grin og glæde blandt besøgende kærestepar. Der falder en ro over de, der går i Regenternes Have. Kroppen trækker vejret længere ned i lungerne, og øjnene har lyst til at lukke sig. Tankerne forsvinder ud af hovedet, og kroppen bliver tilstedeværende og nærværende. Medmindre, selvfølgelig, at der er tale om kæresteparrene.

ARISTOLOGISK SKILDRING

I Regenternes Have befinder der sig et berømt bed med importerede fjalemoner. Det er i dag et yndet udflugtsmål for nyforelskede unge Adelige, og mange deler en fjalemone mellem sig for, at de altid kan føle sig forbundet.

KONSULOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kartologi påstår en teori, at Regenternes Have indeholder en række skjulte skatte og hemmelige dokumenter rundt omkring i haven.

HERBOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk herbologi er havens berømte bed med fjalemoner lidt en hovedpine. Da fjalemoner ikke overlever længe udenfor vildegne, er der hyret adskillige urtesamlere, hvis eneste opgave er at forsyne haven. Blandt herbologer er der dog en vis skepsis overfor hvorvidt alle fjalemoner, der står i bedet, rent faktisk er ægte, men de unge forelskede par kan næppe se forskel.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev gravpladsen første gang nævnt, da den blev opført i Fladlandsk stil under Opblomstringen (153-112 FNFT).

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022