Regenternes Tid

Regenternes Tid var en tidsalder, i Historisk Æra, der var kendetegnet ved Fladlandske Regenter over et samlet Rige, samt at der blev anvendt Gammel Fladlandsk Tidsregning.

KRONOLOGISK SKILDRING

Regenternes Tid startede år 289 FNFT, med begyndelsen på Accalias Århundrede, og sluttede år 1 FNFT, med afrundingen af Ørnefreden.

Indenfor Fladlandsk kronologi er Regenternes Tid betegnet som Fladlandsk Rigshistorie og anvender Ny Fladlandsk Tidsregning.

Regenternes Tid

TidBegyndelseAfslutning
Regenternes Tid289 FNFT1 FNFT
Accalias Århundrede289 FNFT191 FNFT
Tronedansen191 FNFT153 FNFT
Opblomstringen153 FNFT112 FNFT
De Grå Dekader112 FNFT78 FNFT
Bjergtagningerne78 FNFT38 FNFT
Ørnefreden38 FNFT1 FNFT
Den Nye Tid1 FNFTDags dato FNFT
Skrivende Stund1 FNFTDags dato FNFT

Tidsalderens tilknytning

Regenternes Tid indgår i Historiske Æra.

Regenternes Tid er inddelt i epokerne Accalias Århundrede, Tronedansen, Opblomstringen, De Grå Dekader, Bjergtagningerne og Ørnefreden.

Fortællingen om Regenternes Tid

Med opløsningen af Storkolonierne sluttede Storkoloniernes Tid, og fra da af var Fladlandet et samlet Rige, styret af én Regent. Perioden var desuden kendetegnet ved at alt blev dateret ud fra Gammel Fladlandsk Tidsregning, som tager udgangspunkt i en given Regents Regeringstid, hvilket har ført til at tidsalderen efterfølgende blev kaldt Regenternes Tid. Epoken er kendetegnet ved at der på dokumenter blev anført årstal ud fra det, der senere blev kaldt Gammel Fladlandsk Tidsregning. Riget var efter 100 års kolonistyre en sand smeltedigel af forskellige kulturer og befolkningsgrupper, hvilket lige siden har påvirket Fladlandets udvikling og kultur.

Offgame Information

Senest opdateret: 21. august, 2022