Registad

Registad er en stad, der befinder sig i Lenet Bakkedalen, og som er kendt for at være Fladlandets første Hovedstad.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Registad er kendetegnet ved, at de fleste bygninger er gamle, men ofte velholdte. Selv nyere bygninger matcher den ældre stil, de gamle huse har.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingerne terøgelse og blomsterkrukker.

Genstanden gravrosiner (fra Registad).
Genstanden gravbælgfrø (fra Registad).

KONSULOGISK SKILDRING

Gamle bygninger er så vidt muligt bevaret, og nye bygninger bliver bygget sådan, at de kan passe ind i den gamle stil. At tætne tage og bygge huse, som det blev gjort for mange år siden, er meget populært.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at gå meget op i historie og gamle genstande, som de synes, er værd at gemme, bevare og debattere. Indbyggerne er nysgerrige og forsøger at kortlægge, hvad der engang var, hvorfor det var, som det var, og ikke mindst forsøger de at holde det, som det var. De deler derfor meget viden om historien og starter ofte med “Vidste du at…”.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i Fladlandsk byggestil under Ragnars Gyldne Togter (800-750 FNFT) med navnet Ragnarstad. Under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) blev Ragnarstad ødelagt i krig. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev der bygget en ny by på ruinerne af Ragnarstad, som fik navnet Registad. Ragnarstad er dermed en forældning af Registad.

Offgame Information

Senest opdateret: 14. januar, 2023