Rubingralen

Rubingralen er et stykke specialudstyr, der består af en gylden gral med rubiner på, der bærer nogle flotte, gamle inskriptioner.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Aristologi er Rubingralen betegnet som et slægtsklenodie og unika.

Nomineringsgrund

Rubingralen blev nomineret til og anerkendt som slægtsklenodie ud fra følgende grundlag:

  • Unik ejendel: Rubingralen er specialudstyr og unik.
  • Slægtsforankring: Rubingralen har tydelig forankring i Slægten Liopantra, hvilket er synligt, fordi gralen er afbilledet på deres slægtsskjold.
  • Kulturel betydning: Det bliver betragtet som interessant, at gralen bliver anvendt i ceremonier, der indebærer blod. Der er rygter om, at gralen måske har magiske egenskaber.
  • Nominatorisk prestige: Et medlem af Slægten Liopantra nominerede oprindeligt Rubingralen.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Rubingralen fundet omkring år 840 FNFT (under Brøndenes Vanvid), af en af de første ekspeditioner til Melankoliderne. I år 387 FNFT (under Håbets Støbeform) kom gralen i Khovori Liopantras besiddelse, der tilskrev den stor magisk betydning. I år 289 FNFT (under Accalias Århundrede) nominerede Slægten Liopantra Rubingralen som Slægtsklenodie, hvilket derefter blev anerkendt af Det Fladlandske Aristologielektorat.

Kronologisk diskussion

Indenfor Fladlandsk kronologi var det pålæggende for Slægten Liopantra at få anerkendt slægtsklenodier før de ville lade deres soldater hjælpe med at bekæmpe Azurranerne, og jage dem ud af Fladlandet. Derfor valgte Det Fladlandske Aristologielektorat at anerkende Rubingralen som slægtsklenodie allerede samme år det blev oprettet.

Offgame Information

Senest opdateret: 4. marts, 2024