Sagakatakomberne

Sagakatakomberne er en naturattraktion, der befinder sig i Lenet Khatan, under Lensstaden Khatalan, og som er kendt for at være en enorm, nærmest endeløs, underjordisk labyrint.

KARTOLOGISK SKILDRING

Mange lokale omtaler dem som Khatankomberne og har adskillige fortællinger om, hvorfor det er farligt at forvilde sig derned uden guide. Sagakatakomberne er anslået til hovedsageligt at befinde sig under Khiburgdistriktet, men det er uklart hvor langt de underjordiske gange strækker sig under byen. Sagakatakomberne hænger sammen med Rechtsfeltkrypten, men er adskilt af svært forstærkede og aflåste metaldøre.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Sagakatakomberne også omtalt med samnavnet Khatankomberne. Samnavnet henviser til placeringen under byen Khatalan og Lenet Khatan.

STRATOLOGISK SKILDRING

Det sker indimellem, at angribere forsøger at anvende Sagakatakomberne for at komme ind i Khiburg enten for at plyndre eller indtage fæstningen. Det er uklart, hvad der sker, men hver gang er angriberne forsvundet og aldrig blevet hørt fra igen.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi opstod naturattraktionen på et ukendt tidspunkt, men blev først opdaget under Brøndenes Vanvid (850-800 FNFT), hvor den fik et ukendt navn. Under Ragnars Gyldne Togter (800-750) blev naturattraktionen omdøbt til at hedde Sagakatakomberne, i forbindelse med at egnen, attraktionen befandt sig i, blev oprettet som én samlet egn og navngivet Sagadraget.

Offgame Information

Senest opdateret: 25. september, 2023