Salzerne

Salzerne er en stad, der befinder sig i Lenet Tågedalen, og som er kendt for, at bygningerne er lavet med forskellige teksturer.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Salzerne er kendetegnet ved, at de fleste bygninger har forskellige overflader i form af teksturer eller mønstre. Desuden bærer alle heste og hestevogne klokker, ligesom alle vigtige bygninger er udsmykket med fine vindspil.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen kobbermalm.

KONSULOGISK SKILDRING

Bygningerne har forskellige overflader, så folk har mulighed for at mærke sig frem til, hvor de er uden at kunne se det. Det er også med til at gøre dem spændende og samtidig fortælle, hvilken type bygning der er tale om – eksempelvis ved at der er pels på stolperne af en bygning, der sælger skind. På alle heste og hestevogne er der klokker, så det er muligt at høre dem, før de kommer. Vindspil på alle vigtige bygninger gør også dem lettere at finde.

Indbyggerne

Indbyggere vender sig til at kunne finde rundt ved hjælp af berøring eller lyd. Mange seende vælger at bevæge sig rundt med bind for øjnene for at øve sig i at kunne klare sig uden deres syn. Folk går meget op i, hvilke sanseindtryk overflader på forskellige genstande og tøj giver. Er der noget, der er fysisk ubehageligt, er det svært for dem at koncentrere sig om det, de står med. Folk fra byen, også de seende, har et behov for at have undersøgt varer med hænderne, før de køber dem.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Diplomatiets Digel (600-500 FNFT) som en mindre landsby i Fladlandsk byggestil med ukendt navn. Under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT), gennemgik byen store ændringer for kunne tjene som samlingspunkt for udskibning af kobber for Den Azurranske Storkoloni. Byen lå oprindeligt længere mod nord, men blev rykket længere sydpå i takt med, at Tågespejlet steg. Det bragte dog byen længere ind i den tætte tåge, men Azurranerne fandt på at bruge klokker til at indikere, hvor ting var. Byen blev ombygget i Azurransk byggestil og omdøbt til at hedde Salzerne. I løbet epoken voksede byen fra at være en landsby til at blive en stad.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023