Saxingheim

Saxingheim er en stad, der er Lensstaden i Nordskoven, og som er kendt for de store træskulpturer, der er udhugget af træer i og rundt om byen.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Saxingheim er kendetegnet ved, at alle huse er bygget helt i træ. Derudover har mange huse deres eget særpræg eller små tydelige variationer i stil. Der er en række store, flotte træskulpturer i byen.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Saxingheim betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Nordskovens Tempel og Lensfæstningen Saxinghal.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen pelsstakke.

Genstanden elgbovbidder (fra Saxingheim).

KONSULOGISK SKILDRING

Alle i Saxingheim har bygget deres eget hus for at vise deres evne til at klare sig selv. Figurerne er lavet af byens indbyggere, der sætter en stolthed i at vise deres færdigheder i træ. I ethvert hjem, med respekt for sig selv, ligger der adskillige pelse fra det store pelsmarked, byen er kendt for.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at gå op i selv at bygge deres hytter og sætter stor ære i at kunne klare sig selv uden andres hjælp. Der er ingen gæstehytter, og gæster bliver derfor indkvarteret til at sove sammen med familien eller får udleveret et stykke teltdug, som de kan lave en bivuak med.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i Torccelheimsk byggestil under Accalias Århundrede (289-191 FNFT), nærmere bestemt i år 269 FNFT. Saxingheim blev opført som en erstatning for tabet af Oldsaxingheim og blev derfor tilstræbt så tro mod den oprindelige by, som var muligt. Under samme periode blev Saxinghal og Nordlenets Tempel opført.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022