Serpentia

Serpentia er en stad, der er Lensstaden i Lenet Slangeheden, og er kendt for at have bygninger med huller, for at slangerne kan komme let ind og ud af husene.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Serpentia er kendetegnet ved, at de fleste bygninger har steder, hvor der er blevet brugt slangeskind til at lappe huller eller tætnet med.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Serpentia betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Slangehedens Tempel og Lensfæstningen Bastion Zvesztarka.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingerne salttønder og uldballer.

Genstanden salttakker (fra Serpentia).

KONSULOGISK SKILDRING

Hullerne i bygningerne er mest for, at slangerne kan slippe ud, for indbyggerne er overbeviste om, at de ikke kan holde slangerne ude af husene, men hvis slangerne nemt kan komme ud igen, vil færre blive bidt af dem.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at være opdraget til, fra en tidlig alder, at lære at konfrontere og besejre slanger. Det har også givet dem en stålsathed i konflikter, der betyder, at de aldrig vender ryggen til eller bakker ud af en farlig situation. De kan gå til siden eller fremad, men aldrig bagud. Det betyder, at en del konflikter fortsætter længe, fordi det ikke handler om, hvorvidt folk har ret, men derimod om at folk ikke kan bakke ud. Indbyggerne er kendt for at være modige og gode til at holde hovedet koldt under pres.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Ragnars Gyldne Regime (750-700 FNFT) som en bygd med et ukendt navn. Under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) blev byen indtaget af den Azurranske koloniseringshær og udviddet til en stad. Den blev omdøbt til at hedde Serpentia, samtidigt med at fæstningen Bastion Zvesztarka blev opført. Det var en del af Azurranernes forsøg på at skabe en afskrækkende identitet om slanger i egnen, der også blev omdøbt til at hedde Slangeheden. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Slangehedens Tempel opført.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023