Shjanti

Shjanti er en stad, der befinder sig i Lenet Morænen, og som er kendt for at bestå af et kludetæppe af husbåde, der løbende ændrer sig i takt med, at nogle sejler afsted, og andre kommer til.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Shjanti er kendetegnet ved, at de eneste bygninger i byen er husbåde. Mellem husbådene er der lagt små planker ud, så det er muligt at gå fra den ene til den anden husbåd uden at falde i vandet.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger på en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen tjæretørv.

Genstandene gråpærefrø (fra Shjanti) og gråpæreskind (fra Shjanti).

Fartøjer af typen husbåde.

KONSULOGISK SKILDRING

At byen består af husbåde har flere fordele. Det forhindrer, at byen synker ned i sumpvandet, og samtidigt kan den ændre størrelse alt efter, hvor mange indbyggere den har.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for, at de føler sig mest trygge på forholdsvist lidt plads, eller når de er tæt på andre. Hvis nogen drukner i Shjanti, er det fordi, de er alene, og ingen opdagede, at de var i nød. Folk er ofte varme og gæstfri. De nyder hyggen i, at andre kommer igennem deres hjem for at passere videre til en anden husbåd.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i Fladlandsk byggestil under Accalias Århundrede (289-191 FNFT), nærmere bestemt år 242 FNFT. Byen blev dog ikke så meget opført, som den opstod, grundet et uheld hvor en række husbåde endte med at være både strandede og sammenfiltrede. Det endte med at tage så lang tid at få dem frigjort af hinanden og sumpens bevoksning, at flere havde vænnet sig til at holde til der. Lige siden har der befundet sig en større samling husbåde på beliggenheden. Efterhånden opstod der et bystyre, og mange valgte at bosætte sig der størstedelen af året, selvom byen fortsat består af husbåde.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022