Sidste Nat På Ørnsøje

Sidste Nat På Ørnsøje er et drama, der er kendetegnet ved at foregå på Ørnsøje, men mest er kendt for at indeholde utallige sjove dyr.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Sidste Nat På Ørnsøje er en fortælling om en begravelse, men der er ikke mange, der kan huske præcis, hvad der sker under stykket, der egentligt var skrevet oprindeligt som en tragedie. Under en af de første opsætninger af dramaet løb der nemlig et utal af forskellige dyr ind på scenen over flere omgange. Nogle har spekuleret i, hvor dyrene kom fra, men gæsterne, der så stykket, elskede det og grinede højt hver gang. Lige siden er stykket blevet sat op utallige gange, og hver gang er der en masse fjollede dyr med, oftest spillet af folk i dyrekostumer. Det har dog den lidt specielle konsekvens at få kan fortælle, hvad der egentligt sker i stykket, men mange kan fortælle, at de synes papegøjen var yderst morsom.

Indenfor Fladlandsk Aristologi er Sidste Nat På Ørnsøje betegnet et melodrama og derfor balstyrisk.

KONSULOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk konsulogi er der spekulation om, hvorvidt de oprindelige dyr, som slap ind under stykket, var et forsøg på at sabotere opsætningen. Det kunne muligvis være foretaget af nogen, der ønskede at stykket skulle blive en fiasko. Måske endda begået af folkene bag Bryllup På Vestbakken.

Offgame Information

Senest opdateret: 27. december, 2022