Simurgher

Simurgher er fabelvæsner, der bliver beskrevet som havende en påfuglekrop og et hoved, der minder om en ulv eller hund.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er kun få personer, der mener at have set en simurgh. Myter fortæller, at en simurgh er både yndefuld og meget adræt.

Indenfor Fladlandsk bæstologi er simurgher betegnet som uhumanoide.

Kategorisering af simurgher

Simurgher er kategoriseret som trin 4 fabelvæsner. Begrundelsen for kategoriseringen er som følger:

Størrelsesgrad: Simurgher er ifølge en beretning blevet sammenlignet med geparter i størrelse, og de bliver derfor kategoriseret som værende mellemstore.

Væsentræk og type: Simurgher bliver beskrevet som værende en anden form end et menneske, hvilket gør dem uhumanoide, og de bliver derfor kategoriseret som fabelvæsener.

Sjældenhedsgrad: Simurgher er svære at finde, men er ifølge myter beskrevet til at være blevet set dybt inde i vildegnen Endiktes Have, og er derinde mulige at opspore med lokkemad bestående af smukke blomsterkranse. Simurgher er dermed ualmindelige.

Kraftgrad: Simurgher er ifølge myter i stand til at få ejendele og personer til at bevæge sig med deres blotte vilje. Simurgher bliver derfor betegnet som nærlivsændrende.

Farlighedsgrad: Simurgher bliver beskrevet som værende nærlivsændrende. Det bliver vurderet, at de har kontrol over deres kræfter, og at de er bevidste om deres handlinger. Simurgher bliver derfor vurderet som livsfarlige.

Trin: Simurgher bliver beskrevet som mellemstore, ualmindelige, nærlivsændrende og livsfarlige. Ud fra den højeste af deres kategoriseringer bliver simurgher betegnet som trin 4 fabelvæsner.

Illustrator: Vinter Høst

Offgame Information

Senest opdateret: 7. januar, 2023