Skargrimner

Skargrimner er et stykke specialudstyr, der består af et afhugget hoved, der er opbevaret i et glas med en form for balsameeringsvæske, der forhindre hovedet i at rådne.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Aristologi er Skargrimner betegnet som et slægtsklenodie og unika.

Nomineringsgrund

Skargrimner blev nomineret til og anerkendt som slægtsklenodie ud fra følgende grundlag:

  • Unik ejendel: Skargrimner er et stykke specialudstyr og unik.
  • Slægtsforankring: Skargrimner har tydelig forankring i Slægten Skargir, hvilket er tydeligt, fordi hovedet er fra en person, der ifølge en myte, bærer på store hemmeligheder, som er betydningsfulde for slægten.
  • Kulturel betydning: Det bliver betragtet som interessant, at hovedet muligvis er blevet balsameret tilstrækkeligt til, at en række af hemmelighederne i det stadig er bevarede, men dog kun tilgængelige for de, der ved hvordan. Hovedet er derfor især interessant for de, der interesserer sig for den type spekulation.
  • Nominatorisk prestige: Et medlem af Slægten Udgårdsætten nominerede oprindeligt Skargrimner.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Skargrimner skabt på et ukendt tidspunkt, men blev først opdaget omkring år 590 FNFT (under Diplomatiets Digel), samtidigt med opdagelsen af Haulors Hal. I år 190 FNFT (under Tronedansen) nominerede Slægten Udgårdsætten Skargrimner som Slægtsklenodie, hvilket derefter blev anerkendt af Accadias Aristologielektorat.

Offgame Information

Senest opdateret: 4. marts, 2024