Slægten Cabello

Slægten Cabello er en Storslægt, der er kendt for at råde over en veludrustet flåde og for deres eventyrlyst og opportunistiske tilgang til livet.

KARTOLOGISK SKILDRING

Cabelloslægtens hovedsæde er deres slægtsfæstning, borgen Perlekastellet i Lenet Neyala.

Illustrator: Casper Starostka

ARISTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Aristologi er Slægten Cabello betegnet som en betegnet som en Lensejerslægt og donator.

Heraldisk symbolik

Slægten Cabello har farverne blå (primær) og sort (sekundær). Deres symboler er en hippocamp (primær) og to kanoner (sekundær).

CELESTOLOGISK SKILDRING

Slægten Cabellos medlemmer er Extaziatro, da det er en forudsætning for at være medlem af slægten, men enkelte har også en sekundær favorisering.

Illustrator: Casper Starostka

KONSULOGISK SKILDRING

Slægten Cabello drager generelt kulturel inspiration fra Avillonsk kultur.  

Slægten Cabello har en skik med at give deres slægtsmedlemmer et mellemnavn ud fra, hvilket skib de var på, da de blev optaget i slægten. Ret usædvanligt for en Storslægt er det ikke muligt at blive født ind i Cabelloslægten. Det betyder alle medlemmer bliver adopteret, og at det er udelukket at blive optaget i slægten, hvis en af ens forældre hedder Cabello til efternavn. Slægten Cabello er kendt for sin krigslyst og snilde i kamp.

Indenfor Fladlandsk konsulogi er Cabelloslægten et samnavn for Slægten Cabello.

Kendte slægtsmedlemmer

Slægten Cabello er blandt andet kendt for det nuværende slægtsoverhoved Baron Franchez Stålhjørning Cabello.

Talemåder

Slægten Cabellos husmantra er “Kanoner åbner alle døre!”.

Slægten er også kendt for citatet “Eventyret former de, der tør søge det.”

Kendetegnende adfærd

Cabelloslægtens er kendt for at være festlige personer, der altid er i stand til at finde eventyret og festen, selv i den mørkeste situation. De er opportunistiske og ser muligheder i alt og alle, så længe de ikke behøver at se tilbage til der, hvor de kom fra. Slægten Cabellos medlemmer kæmper for at blive i nuet, undgå at gro fast, og en aftale lavet i går er ikke nødvendigvis en aftale i dag.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Slægten Cabello første gang nævnt under Håbets Støbeform (400-289 FNFT), da den opstod i Fladlandet, med navnet Cabelloslægten. Cabello er dermed en af de yngste af Fladlandets Storslægter. I år 289 FNFT, i forbindelse med nyetableringen af Fladlandet, skiftede slægten navn til at hedde Slægten Cabello. Cabelloslægten blev derefter et samnavn.

Offgame Information

Senest opdateret: 28. august, 2022