Slægten Ramovak

Slægten Ramovak er en Bannerslægt for Argenorslægten og er kendt for at have mange, der rejser ud for at lære nyt, samtidig med at de er stærkt forankrede i Neyala og Elstari.

KARTOLOGISK SKILDRING

Slægten Ramovak har hovedsæde i Elstari i Lenet Neyala.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Aristologi er Slægten Ramovak betegnet som (Eds)bannerslægt for Slægten Argenor.

Kendte slægtsmedlemmer

Slægten Ramovaks slægtsoverhoved er Edsvoren Ana Ramovak. Derudover er kendte medlemmer af slægten Adjunkt Nicolo Ramovak.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Slægten Ramovaks medlemmer er Archimedestro, da det er en forudsætning for at være medlem af slægten.

KONSULOGISK SKILDRING

Slægtens medlemmer er hovedsageligt inspireret af Azurransk kultur.

Indenfor Fladlandsk konsulogi er Ramovakslægten et samnavn for Slægten Ramovak.

Kendetegnende adfærd

Slægten Ramovak rejser ud tit for at opsøge ny viden, med den indstilling at det oftest indebærer at få hænderne snavsede. Slægten er kendt for at deres ingeniører opdagede Guddomsbrønden og regnede ud, hvordan den kunne blive brugt til at løfte skibe med, hvilket gjorde en stor forskel for handel i Fladlandet. Ramovakslægtens medlemmer har siden søgt at gentage successen. Derfor er mange yngre medlemmer af slægten ivre efter at komme ud at undersøge Fladlandet.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Slægten Ramovak oprettet under Tronedansen (191-153 FNFT) da deres ingeniører opdagede Guddomsbrønden og regnede ud, hvordan den kunne blive brugt til at løfte skibe med. De blev på det tidspunkt erklæret for en Fladlandsk Edsbannerslægt. af Slægten Argenor.

Offgame Information

Senest opdateret: 3. november, 2023