Slægten Rhozendal

Slægten Rhozendal er en Bannerslægt for Rechtsfeltslægten og er kendt for at være en stor handelsslægt, der importerer varer fra omkringliggende Len, og som derefter sælger dem med fortjeneste i Lensstaden Khatalan.

KARTOLOGISK SKILDRING

Slægten Rhozendal er bosat i Lensstaden Khatalan i Lenet Khatan, med tilladelse fra Slægten Rechtsfelt.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Aristologi er Slægten Rhozendal betegnet som en (Eds)bannerslægt for Slægten Rechtsfelt.

Kendte slægtsmedlemmer

Slægten Rhozendals slægtsoverhoved er Edsvoren Eigil Rhozendal. Derudover er kendte medlemmer af slægten Reservehøjpræst Areela Rhozendal.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Slægten Rhozendals medlemmer er Vartigantro, da det er en forudsætning for at være medlem af slægten, men enkelte har også en sekundær favorisering.

Indenfor Fladlandsk Celestologi er Slægten Rhozendal betegnet som en Veddslægt.

KONSULOGISK SKILDRING

Rhozendalslægten er kendt for deres forhandlingsvillighed, deres troskab mod Slægten Rechtsfelt og de mange rygter, der omgærder slægten. Slægtens medlemmer er inspireret af især Khartaviansk og Fladlandsk kultur.

Indenfor Fladlandsk konsulogi er Rhozendalslægten et samnavn for Slægten Rhozendal.

Kendetegnende adfærd

Slægten Rhozendals medlemmer er ofte rejsende, hvilket betyder, at de samler mange fortællinger, historier, rygter og varer ind på deres veje. Rhozendalslægten er kendt for at være erfarne handlere, der oftest formår at vende hjem med mere, end de blev sendt ud med. Rhozendals medlemmer er kendt for at være udadvendte, frembrusende og tilgængelige. De er oftest selvsikre med gåpåmod og tro på egne evner.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Slægten Rhozendal oprettet under Tronedansen (191-153 FNFT) da de gennem lang tid havde udmærket sig som dygtige handlede, der sørgede for at skaffe vigtige handelsvarer til Khatan. De gennemførte en Veddvandring og blev efterfølgende erklæret for en Fladlandsk Edsbannerslægt af Slægten Rechtsfelt.

Offgame Information

Senest opdateret: 3. november, 2023