Slægtssten

Slægtssten er emblemer for Guddommen Vandringsmanden, der tager form af grønne sten, som bliver båret synligt af Vandringsmandstro personer, oftest i en halskæde.

Slægtssten er et fremstående udtryk.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Slægtssten er et symbol for personers Vandringsmandstro og bliver båret synligt, så de troende kan vise deres favorisering frem. Det er mest udbredt, at det sker i form af halskæder, men der er Vandringsmandstro personer, der vælger at bære dem som andre smykker, eksempelvis en fingerring, en ørering, et armbånd eller lignende. Det er dog vigtigt, at det er tydeligt, hvad det er. Så hvis det er en ørering, bør der ikke være en tilsvarende ørering i det andet øre. Ligesom at det generelt bør være enten den eneste, eller den mest tydelige grønne sten i en persons udtryk. Slægtssten er oftest uden markeringer eller skrifttegn, hvilket handler om, at der er nogle ceremonier indenfor Vandringsmandstroen, der indebærer at påføre midlertidige kumler på Slægtsstenen, hvilket selvfølgeligt virker bedre, hvis der ikke er noget i forvejen.

Indenfor Fladlandsk Celestologi er Slægtssten betegnet som remedier, trosmarkører og et Helligt udtryk.

Religiøs anvendelse

Slægtsstenen bliver anvendt under flere ceremonier indenfor Vandringsmandstroen. Den repræsenterer Vandringsmandstro personers medlemskab af en Veddslægt og bør derfor altid blive båret. Slægtsstenen bliver båret fra, at personen har gennemgået en navngivningsceremoni under Vandringsmanden, og indtil vedkommende dør. Det er dog først efter myndighedsceremonien, at det kan have konsekvenser at anvende Slægtsstenen forkert. Derefter er det kritisk vigtigt, at Slægtsstenen bliver båret tilbage til det gravmæle, vedkommendes slægt har udvalgt til personen.

Offgame Information

Senest opdateret: 20. august, 2022