Slonkenborg

Slonkenborg er en fæstning, der er Lensfæstningen i Lenet Morænen, og som befinder sig i Lensstaden Amereega.

KARTOLOGISK SKILDRING

Slonkenborg er kendt for, at den langsomt synker ned i den omkringliggende sump, mens der hele tiden bliver bygget nye etager på.

STRATOLOGISK SKILDRING

Der er ingen, som ved, hvor mange etager der ligger under vand, men det er ifølge myterne rigtig mange. Der er dog altid samme antal etager over vand, for indbyggerne har tilpasset deres byggehastighed, så en ny etage er færdig på det tidspunkt, en lavere etage er blevet oversvømmet. 

Indenfor Fladlandsk stratologi er Slonkenborg betegnet som Lensfæstning og borg.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev fæstningen opført under Diplomatiets Digel (600-500 FNFT) med ukendt navn. Ikke fordi den blev nævnt i Rigsskriftkilder, men det blev anslået, at den måtte være ret gammel. Fæstningen var i hvert fald blevet bygget, inden området blev oversvømmet af vand fra Tågespejlet under Storkoloniernes Tid. Oversvømmelsen og den medfølgende tilsumpning gjorde, at fæstningen langsomt begyndte at synke, og fra da af begyndte folk at forsøge på at bygge ovenpå i håb om, at den på et tidspunkt ville holde op med at bevæge sig nedad. Byggestilen har været Fladlandsk siden Accalias Århundrede (289-191 FNFT), men det blev ikke registreret, om der var en anden byggestil af de nedre etager. Under Tronedansen (289-191 FNFT) blev fæstningen omdøbt til at hedde Slonkenborg, da indbyggerne opgav, at den nogensinde ville holde op med at synke.

Offgame Information

Senest opdateret: 2. oktober, 2023