Soldi

Soldi er en stad, der befinder sig i Kronlenet, og hvor en meget stor del af handelskaravaner i Fladlandet rejser igennem.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Soldi er kendetegnet ved, at byen er indrettet, så der er markedspladser på hver eneste gade, samt adskillige faste, større handelshuse.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Genstandene guldblokke, sølvblokke, havperler, sortmarmor og pyntesten.

KONSULOGISK SKILDRING

De mange handelsrejsende gør, at en stor del af bybilledet bliver udskiftet alt efter hvilke handelsrejsende, der er i byen. At der er adskillige handelskaravaner, der ofte passerer gennem byen, har ført til, at der er adskillige markedspladser. Der er dog også en lang række faste butikker, hvorfra lokale handlende videresælger de varer, de har udvalgt til at indgå i deres sortiment.

Indbyggerne

Byens indbyggere er nærmest besat af penge og tror, de kan købe sig til alt. Indbyggerne er kendt for, at alle bærer mange smykker. Hvilke smykker en person bærer, siger noget om vedkommendes personlighed. En, der ikke bærer smykker, må derfor have en utroligt fattig og kedelig personlighed. Nærmest alt er til salg i byen for den rette pris, og indbyggerne bliver overraskede, når de på rejser til andre steder finder ud af, at folk går mindre op i værdier og valuta.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) som en stad i Fladlandsk byggestil. Byen blev opført på sin beliggenhed, fordi flytningen af Fladlandets Hovedstad, fra at være Khatalan til den netop grundlagte Tronstad, gjorde placeringen til et essentielt knudepunkt for handel.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023