Stormliljer

Stormliljer er en urt, der er kendetegnet ved parvise sorte og hvide blomster, der kun åbner sig i stormvejr, eller når en katastrofe nærmer sig.

KARTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kartologi er det særligt i byen Khatalan i Khatan, at det er muligt at finde stormliljer, hvilket er ret underligt, da Khatan er så langt fra vildegne, som det er muligt at komme i Fladlandet, hvilket har undret mange herbologer. Men eftersom Rechsfeltslægten anvender stormliljer i alle slægtens livsceremonier, antager de fleste, at det må være, fordi de selv kan gro dem, at det er falske urter eller noget helt tredje.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Slægten Rechsfelt har stormliljer på deres slægtsskjold, hvilket selvfølgelig hænger sammen med at den er sort og hvid, som er slægtens farver.

HERBOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk herbologi er stormliljer betegnet som et remedie. Urten er desuden betegnet med sjældenhedsgraden ualmindelig.

Plukning af stormliljer

Urten er hverken farlig eller skrøbelig, så den kan blive plukket med bare hænder. Det er dog vigtigt at plukke en sort og en hvid blomst samtidigt, da de ellers fordamper.

Stormliljers magiske potentiale

Stormliljer har en stærk forankring i spejlkraften pyro og kan blive kombineret med urter, der trækker på livskraften gnosis. Urten har efter sigende egenskaber, der kan behandle vanskelige formørkelser og påvirke folks frie vilje i voldsom grad.

Offgame Information

Senest opdateret: 7. september, 2023