Stradamos

Stradamos er et Akademi, der befinder sig i Lenet Khatan, i Lensstaden Khatalan, og som er kendt for at have den største samling af gamle skrifter i Fladlandet.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Stradamos indeholder Stradamos’ Alkylogielektorat og Stradamos’ Kronologielektorat.

Stradamos bliver ofte valgt som Akademi ud fra et ønske om, at den studerende er ekspert i skriftkyndighed.

Stradamos’ Akademiprestige

Stradamos bliver, ud fra Fladlandsk Aristologi, vurderet til at have Akademiprestige 10.

KONSULOGISK SKILDRING

Stradamos bliver af nogle kaldt Spiraltårnet, da tårnet er bygget lidt som et sneglehus, med én stor trappe, der spiralerer opad. Spiraltårnet bliver derfor betragtet som et samnavn for Stradamos.

Folk fra Stradamos har ofte en positiv opfattelse af Navío, da de beundrer og nærmest romantiserer over Akademiets fokus på sejlads, for hos Stradamos er der langt til sejlbart vand. Folk fra Stradamos har ofte en negativ opfattelse af Izubrahe, som de betragter som en useriøs udkigspost, der svigter sand forskning for bare at gå ud og glo på pæne ting.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Stradamos første gang nævnt, da det antageligt blev opført i Fladlandsk byggestil under Ragnars Gyldne Regime (750-700 FNFT). Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Stradamos erklæret for et Fladlandsk Akademi.

Indenfor Fladlandsk kronologi fortæller en teori, at det næppe er tilfældigt, at navnet Stradamos minder om navnet Magnaros, som er navnet på en meget gammel fæstning, og der går derfor spekulation på, om der er en sammenhæng.

Offgame Information

Senest opdateret: 9. januar, 2023