Sydlenet

Sydlenet er et Len i Riget Fladlandet, der er kendt for frugtbare marker med druer, oliven, citrusfrugter og kaffeplanter.

KARTOLOGISK SKILDRING

Sydlenet befinder sig i den sydøstlige del af Fladlandet. Lenet grænser op til Lenene Bakkedalen, Tågedalen og Svartunil, samt vildegnene Endiktes Have, Stenkronen og Tågelandet. Lenet Sydlenet består af 11 Herreder.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Sydlenet betegnet som en mellemegn.

Terræn og natur

Terrænet er græsland, klippegrund, skovland og ødemark. Det varmeste Len i Fladlandet er rigt på druer, oliven og citrusfrugter, som appelsin, citron, vindruer og oliventræer. Landskabet består mest af bløde bakker og store sletter afbrudt af mindre lunde med oliventræer, citrustræer og andre vækster, der foretrækker milde vinde. Sydligst er der også palmer.

Landmærker

Lenet indeholder Khedrozsøen og Tågespejlet.

Områdefortællinger

Lenet indeholder ingen områdefortællinger.

Strækninger

Lenet indeholder ingen strækninger.

Byer

Lenet indeholder staderne Gildar og Zantarg, samt Lensstaden Khedroz.

Seværdigheder

Lenet indeholder følgende steder, der er betegnet som seværdigheder: fyrtårnet Obsidiatårnet.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Lensejeren af Sydlenet er Slægten Falkhion.

CELESTOLOGISK SKILDRING

I Lenet bliver følgende Religioner praktiseret: EVEAtroen.

Særligt udbredte favoriseringer er Extaziatroen og Archimedestroen.

Helligdomme

Lenet indeholder følgende kendte Helligdomme: Sydlenets Tempel.

Guddomme

Lenet er velsignet med tilstedeværelse af følgende Guddomme:   

Extazia, Vartigan, Eurika og Archimedes, der er dominatorer.

KONSULOGISK SKILDRING

Befolkningen er kendt for at være iltre og leve i nuet. De lokale er omstillingsparate og foranderlige i deres udtryk. De kan være meget spontane og er notorisk dårlige til at følge tidsplaner eller møde op på aftalte tidspunkter.

Beskæftigelser

Vinbonde, fældemager, arkitekt.

Kulturer i egnen

Ingen.

ENTOLOGISK SKILDRING

I Lenet bliver følgende afdyrkelser praktiseret: Gammeltroen.

Entiteter

Lenet indeholder ikke tilstedeværelsen af entiteter.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Sydlenet oprettet under Dødshøsten (900-850 FNFT) som én samlet egn med navnet Sønderhaven (bestående af den sydlige halvdel af det, der senere blev Sydlenet). Navnet Sønderhaven kom fra, at området befandt sig syd for Folkaættens område, og generelt var så pænt, at det nærmest mindede om en have. Under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) blev området indtaget af Den Avillionske koloniseringsstyrke. De lagde området sammen med en del af Tågebæltet og omdøbte egnen til at hedde Sydegnen, fordi det var den sydligste del af Den Avillionske Storkoloni. Sønderhaven blev dermed en forældning af Sydegnen. Under Håbets Støbeform (400-289 FNFT) blev egnen en smule mindre da en del af den sank under Tågespejlets overflade. I 289 FNFT, ved nyetableringen af Fladlandet, blev Sydegnen omdøbt til at hedde Sydlenet for at understøtte anvendelsen af ordet Len, samt slå fast at egnen er en sydlig del af Fladlandet. Sydegnen blev dermed en forældning af Sydlenet. Samtidigt blev en del af Sydlenet adskilt og i stedet tilknyttet Bakkedalen.

Offgame Information

Senest opdateret: 1. oktober, 2023