Tåretrianglen

Tåretrianglen er en vildegn, der er berygtet for sine forblæste småøer, hvor tidevand, bølger og klipper truer enhver, båd, der nærmer sig.

KARTOLOGISK SKILDRING

Tåretrianglen befinder sig sydøst for Riget Fladlandet. Vildegnen grænser op til Lenet Svartunil, samt vildegnene Abyssalhavet og Stenkronen.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Tåretrianglen betegnet som en mellemstoregn.

Terræn og natur

Terrænet består af havområde. Der er en del mindre øer, hvis størrelse varierer alt efter tidevandets højde. Det kan være svært at skelne, hvor havet stopper, og øerne starter, hvilket gør det til et ekstremt farligt sted at sejle. Tåretrianglens øer er bosat af adskillige aggressive giftslanger. Det gør det godt og nemt at få fat i gift, men betyder desværre, at langt de fleste, der går i land, dør af slangebid.

Landmærker

Vildegnen indeholder ingen landmærker.

Områdefortællinger 

Vildegnen indeholder ingen områdefortællinger.

Strækninger

Vildegnen indeholder ingen strækninger.

Byer

Vildegnen indeholder ingen byer.

Seværdigheder

Vildegnen indeholder følgende steder, der er betegnet som seværdigheder: naturattraktionen Augurens Stol.

Eksportvarer

Vildegnen indeholder ingen eksportvarer.

KONSULOGISK SKILDRING

Befolkningen består af vildninge, der er kendt for at være overtroiske og tro på, at det er muligt at vække for længst afdøde personer tilbage til live – hvis det bliver gjort rigtigt, og den rette pris bliver betalt. De går op i at være direkte og taler ofte om råddenskab og sorg med hinanden, men i særdeleshed med tilrejsende. Det er set som en fornærmelse, hvis tilrejsende ikke kan tale om, hvilken sorg der har formet deres liv og personlighed.

Beskæftigelser

Krabbefisker.

Kulturer i egnen

Vildegnen indeholder ingen anden kultur.

ENTOLOGISK SKILDRING

I vildegnen bliver følgende afdyrkelser praktiseret: Gammeltroen.

Entiteter

Vildegnen indeholder tilstedeværelse af følgende entiteter:

Malark, der er titan og dominator.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er ifølge myter risiko for at møde en kirin i vildegnen, men det er nok bare tilfældigt, at folk pludseligt ser noget, der ligner en kirin i kanten af øjenkrogen, som hurtigt forsvinder, kort før et skibbrud. Måske.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Tåretrianglen første gang omtalt under Ragnars Gyldne Regime (750-700 FNFT). Indtil da havde der ikke været et klart skel italesat for, hvor vildegnen Abyssalhavet sluttede mod syd, men det kom der, da Valravneætten havde sendt flere folk afsted for at undersøge området. Vildegnen blev navngivet Tåretrianglen, eftersom mange, der vendte tilbage fra egnen, var kede af det, og de første optegnelser af vildegnen indikerede, at den bestod af et trekantet område. Det blev dog afvist kort efter, men der var navnet blevet udbredt.

Offgame Information

Senest opdateret: 16. august, 2022