Tavshedskrybben

Tavshedskrybben er en vildegn, der er berygtet for askenedfald og forstenede silhuetter, der vidner om fordums katastrofale tragedier.

KARTOLOGISK SKILDRING

Tavshedskrybben ligger nordvest for Riget Fladlandet. Vildegnen grænser op til Lenet Markova, samt vildegnene Mørkeskoven, Sneørkenlandet og Ulvegabet.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Tavshedskrybben betegnet som en mellemstoregn.

Terræn og natur

Terrænet er klippegrund og ødemark. Landskabet er goldt og livsforladt med fravær af både plante- og dyreliv. Ofte er der et nærmest konstant nedfald af blegt støv fra himlen, der lægger sig som et tyndt lag over tøj og genstande. Med dages mellemrum vågner en blæst til live og pisker nedfaldet støv op i luften til tunge skyer, indtil det falder til jorden igen. Der er tavst i området og enhver lyd afbryder stilheden, som var det et pistolskud.

Landmærker

Vildegnen indeholder ingen landmærker.

Områdefortællinger 

Vildegnen indeholder områdefortællingen Rustsporet.

Strækninger

Vildegnen indeholder ingen strækninger.

Byer

Vildegnen indeholder ingen byer.

Seværdigheder

Vildegnen indeholder følgende steder, der er betegnet som seværdigheder: Ruinen Rustreden.

Eksportvarer

Vildegnen indeholder ingen eksportvarer.

KONSULOGISK SKILDRING

Befolkningen består af vildninge, men der er hovedsageligt tale om enkelte eneboere. De lokale hjælper indimellem flygtninge fra Sneørkenlandet med at slippe afsted til sikkerhed i Fladlandet. Vildningene taler sjældent, hvis nogensinde. De bærer masker for at holde støvet fra deres lunger og har små, tætsluttede telte på ryggen for at sikre, at de overlever nattens søvn. Ingen af deres redskaber eller deres klæder er lavet af metal. Til gengæld har vildningene ofte blomster eller andet natur med sig for at holde liv i deres håb. De lokale bor i området for at redde flygtninge fra Sneørkenlandet, der begiver sig ud for at søge et bedre liv. De lever med rationer og rejser tilbage til Fladlandet for at få dem genopfyldt.

Beskæftigelser

Guide.

Kulturer i egnen

Vildegnen indeholder ingen anden kultur.

ENTOLOGISK SKILDRING

I vildegnen bliver følgende afdyrkelser praktiseret: Gammeltroen.

Entiteter

Vildegnen indeholder tilstedeværelse af følgende entiteter:

Rekiem, der er daimon og dominator.

Iaccaccai, der er titan og omstrejfer.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er ifølge myter risiko for at møde fønixer i vildegnen, men det er nok bare tilfældigt, at nogle folk i området har set brande opstå spontant ud af det blå. Måske.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Tavshedskrybben opdaget under Brøndenes Vanvid (850-800 FNFT). Indtil da havde der ikke været et klart skel italesat for, hvor egnen Nordskoven sluttede mod nord, men det kom der, da flere folk havde været afsted for at undersøge området. Vildegnen blev navngivet Tavshedskrybben, da folk kom tilbage meget tavse… eller slet ikke.

Offgame Information

Senest opdateret: 2. oktober, 2023