Tilio

Tilio er en stad, der befinder sig i Lenet Syrendalen, og som er kendt for, at alle bygninger har utroligt højt til loftet.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Tilio er kendetegnet ved bygninger med enkelte usædvanligt høje tilbygninger. Indendørs er der ofte store gobeliner, og mange vinduer er prydet med smukke gardiner i dyre farver.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Farvebrønden.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingerne brokaderuller og bomuldsruller.

Genstandene urkålsfrø (fra Tilio) og kålsennep (fra Tilio).

KONSULOGISK SKILDRING

Byen er kendt for de store flotte væve, der fylder meget, og der er derfor brug for god plads i højden. Desuden er en høj væg jo spændende at dekorere med lange flotte gobeliner. Husene lader deres vinduer pryde med pæne gardiner i de smukkeste og dyreste farver, indehaveren har råd til.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at tænke meget over sammensætningen af det tøj, de går i. De er aldrig tilfældigt påklædt. De tænker selvfølgelig, at det også må være sådan, andre har det. De går derfor ud fra, at der altid er tænkt dybt over, hvordan folk har sammensat deres tøj. Folk kommenterer derfor nysgerrigt på andres tøjvalg, men altid i form at oprigtigt mente komplimenter. Møder de en person, der har slidt tøj, vil de se det som en, der ønsker at udstråle stærk arbejdsdisciplin. Møder de en, der har sat to tøjstykker sammen, der er i modstrid med kendt mode, vil de se det som et udtryk for mod og selvstændighed. De føler sig aldrig rigtigt set, før nogen kommenterer på deres tøjkombination.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Diplomatiets Digel (600-500 FNFT) som en stad i Fladlandsk byggestil. Byen blev antageligt grundlagt med henblik på at være et sydligt knudepunkt for handel og agere magtcentrum i området, på vegne af Nadaætten. Det er ukendt, hvad byens oprindelige navn var, før byen blev omdøbt til at hedde Tilio under Accalias Århundrede (289-191 FNFT), da Slægten Dérkomai overtog Lenet. Under Tronedansen (191-153 FNFT) blev attraktionen Farvebrønden bygget i byen.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023