Tjenestebånd

Tjenestebånd er et advokoncept, der beskriver snore af flettet garn, der bliver givet som symbol på, at nogen skylder andre tjenester.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Indenfor EVEAtroen bliver det opfattet som acceptabelt at afslå en forespørgsel om at afgive et tjenestebånd, men som uhøfligt at afslå at modtage et. Det bliver desuden set som værende i strid med EVEAtroen at undlade at følge skikken om tjenestebånd, hvis først du har accepteret at modtage eller afgive et.   

Indenfor Extaziatroen er det forventet, at Extaziatro personer altid accepterer at afgive eller modtage tjenestebånd, hvis blot prisen er rimelig. De kan opfatte det som en kende uhøfligt, hvis nogen afslår at afgive et tjenestebånd, men accepterer at det drejer sig om tro.

KONSULOGISK SKILDRING

Det er skik, at en person kan give et tjenestebånd til en anden person, der har hjulpet vedkommende, for at symbolisere, at afgiveren skylder modtageren en tjeneste. Når modtageren ønsker at indløse tjenesten, kan vedkommende give tjenestebåndet tilbage til afgiveren og bede om en tjeneste i tilsvarende størrelse til den tjeneste, der udløste tjenestebåndet.   

Indenfor Fladlandsk konsulogi er det opfattelsen, at det i Fladlandet oftest er Extaziatro personer, der beder om tjenestebånd som betaling. Alle kan dog gøre brug af dem, og forventningen dertil er, at de, der bruger dem, også respekterer kulturen omkring dem.

Offgame Information

Senest opdateret: 22. december, 2022